close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Autonomie energetica

  Beneficii

  Independenta energetica, facturi mai mici si reducerea poluarii

  Energie solara gratuita

  Cele mai importante beneficii raportate sunt cele ale prosumatorilor, pe de o parte, cat si la nivel macro-economic, pe de alta parte. Energia solara este o sursa de energie nepoluanta, inepuizabila si GRATUITA, astfel ca, din aceasta perspectiva, reducerea poluarii si masurile in aceasta directie, s la nivel global, sunt de un real interes pentru majoritatea populatiei.

  Pe langa protejarea mediului inconjurator, se reduc cheltuielile din gospodarie, independenta energetica fiind totala sau partiala, in functie de un cumul de factori (pozitionare, conditii climaterice, umbrire, investitie).

  Panourile solare pot fi montate atat pe acoperisuri, cat si la nivelul solului, dezvoltarea de parcuri fotovoltaice fiind o masura benefica utilizatorilor, pentru crearea de energie verde.

  Echipa Sorilo asigura mentenanta si intretinerea panourilor solare, pe toata utilizarea sistemului fotovoltaic.

  Sursa nelimitata de energie

  Cel mai mare avantaj al panourilor solare este producerea de energie electrica in regie proprie, obtinand independenta energetica totala sau partiala, prin eliminarea sau reducerea consumului de energie din reteaua nationala. Produceti si folositi energia solara, contribuind activ la reducerea poluarii mediului inconjurator.

  Solutiile alternative pentru producerea energiei sunt subventionate de stat, prin diverse „programe verzi”. Statul roman, prin programul „Casa Verde”, sustine achizitiile de sisteme cu panouri fotovoltaice, cu putere minima instalata de 3kWp.

  Va sprijinim cu tot „know-how-ul” si experienta acumulata in solutii alternative, economice si ecologice.

  Deveniti prosumatori

  Produceti mai multa energie decat aveti nevoie pentru consumul propriu? Surplusul de electricitate poate fi injectat in retea si vandut catre furnizorul de energie. Sorilo va sprijina cu toata documentatia pentru a deveni PROSUMATOR.

  Sistemele solare sunt eco-friendly si nu genereaza emisii de CO2 sau alte gaze cu efect de sera. Contribuiti activ la reducerea surselor de poluare!

  Va produceti energia electrica necesara in gospodarie si obtineti profit prin injectarea surplusului in retea!

  Sistemele fotovoltaice sunt compatibile cu sistemele conventionale de alimentare cu energie electrica.

  Sistemele fotovoltaice pot fi montate si mutate oriunde exista conditii climaterice prielnice.

  Producatorii de panouri fotovolice ofera performante inalte si au stabilit o durata de viata de 25-30 de ani.

  Cercetarile si inovatiile in productia de energie solara sunt sustinute de programe guvernamentale.

  Complet automatizate, sistemele solare pot fi gestionate dintr-o aplicatie prietenoasa, care permite controlul si monitorizarea intregului ansamblu. Puteti verifica in timp real starea bateriei sau consumul si puteti planifica pornirea sau orirea automata a sistemului.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles