close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  Companie specializata in dezvoltarea proiectelor de energie regenerabila la cheie

  Sorilo Brasov

  Din anul 2006 oferim solutii alternative pentru independenta energetica si reducerea nivelului de poluare. Responsabilitatea noastra fata de clienti si fata de mediul inconjurator este demonstrata prin produsele si serviciile de inalta calitate oferite.

  Astfel, comercializam sisteme fotovoltaice (on grid, off grid si hibrid), invertere, acumulatori si accesorii, oferind totodata consultanta si proiectare pentru dimensionarea acestora. Furnizam servicii complete si ne ocupam de tot ceea ce inseamna instalare, punere in functiune sistem si mentenanta.

  Ne bucura deschiderea clientilor nostri pentru sistemele nepoluante de producere a energiei. Tinem pasul cu tehnologia si ne aliniem continuu la ultimele inovatii in energii regenerabile si sisteme fotovoltaice performante.

  Panouri fotovoltaice
  Sisteme solare ecologice

  Sisteme fotovoltaice "la cheie"

  Ne ocupam de tot! Raspundem prompt la solicitarile clientilor nostri si oferim servicii integrate adaptate nevoilor acestora. Elaboram intregul proiect tehnic si obtinem documentatia necesara fiecarei „casa verde”.

  Instalam intreg sistemul fotovoltaic, realizam punerea in functiune si verificam ca intreaga instalatie sa fie la cele mai inalte standarde calitative.

  Oferim mentenanta si garantie extinsa, pentru toate sistemele fotovoltaice si echipamentele comercializate si /sau montate de Sorilo.

  Energiile regenerabile aduc beneficii atat consumatorilor, cat si mediului inconjurator. Tocmai de aceea oferim solutii optimizate si un raport excelent performanta – pret.

  Experienta in sisteme fotovoltaice
  Gama completa de produse si servicii

  Soarele este o sursa inepuizabila de energie regenerabila. Obtineti energia necesara cu ajutorul panourilor solare si reduceti costurile facturilor de intretinere!

  Produceti mai mult decat consumati? Sistemele fotovoltaice on grid permit redistribuirea energiei in retea. Castigati bani!

  Programul „Casa verde” permite o cofinantare de pana la 90% a proiectelor eligibile pentru sisteme fotovoltaice.

  Oferim asistenta tehnica de specialitate si consultanta, in vederea dimensionarii sistemelor fotovoltaice, raportat la consumul fiecarui client.

  Impreuna, contribuim la reducerea emisiilor de CO2 in atmosfera. Sistemele fotovoltaice sunt prietenoase cu mediul inconjurator.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles