close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Montam panouri si sisteme fotovoltaice

  Instalare sisteme fotovoltaice

  Suntem familiarizati cu tot ce inseamna energii regenerabile si asiguram montajul autorizat al panourilor si sistemelor fotovoltaice.

  Electricieni si instalatori in misiune

  Montaj panouri fotovoltaice

  Instalam panouri fotovoltaice in Brasov si oriunde suntem solicitati. Dispunem de echipe formate din profesionisti cu experienta in montajul si punerea in functiune a sistemului fotovoltaic, cat si a intregii instalatii electrice.

  Responsabili, colegii nostri respecta toate normele de siguranta si se asigura ca montajul este unul de inalta calitate si performanta energetica. Ne ocupam de tot procesul de instalare, incepand cu montarea structurilor de fixare si a panourilor solare. Montam panourile fotovoltaice si tablourile de distributie. Conectam toate componentele, ca mai apoi sa verificam si testam intreg sistemul, inclusiv bateriile.

  Pentru montajul sistemelor fotovoltaice on grid, off grid sau hibrid, apelalati cu incedere la specialistii in energie verde de la Sorilo Brasov.

  Responsabilitate

  Siguranta maxima

  Punem la dispozitia clientilor nostri echipe autorizate in instalarea sistemelor fotovoltaice. Ne asiguram ca beneficiati de calitate la cele mai inalte standarde. Urmarim ca intreg sistemul sa ofere siguranta, durabilitate, eficienta energetica maxima si minima intretinere.

  Acreditati ANRE, punem in fuctiune sistemele solare si le mentinem in parametri de functionare optimi.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles