close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Service si interventii

  Mentenanta sisteme fotovoltaice

  Asiguram mentenanta tuturor componentelor sistemului fotovoltaic montat de Sorilo Brasov

  Am ales sa lucram cu furnizori de solutii alternative recunoscuti pentru fiabilitatea si durata de viata a produselor. Urmarim un randament ridicat pe toata perioada de folosire a panourilor fotovoltaice si ramanem alaturi de clientii nostri cu servicii de servisare si mentenanta de specialitate.

  Interventiile colegilor nostri vizeaza atat echipamentele electrice ale sistemului fotovoltaic cat si partea de montaj, oferind garantie extinsa pentru toate produsele si serviciile.

  Clientii nostri au acces la tehnologii noi si aplicatii de monitorizare a sistemului fotovoltaic. Departamentul de asistenta al Sorilo ofera suport telefonic si, in cazul unei defectiuni, trimitem in cel mai scurt timp o echipa de interventie pentru constatare si remedierea ei.

  Mentinem sistemele fotovoltaice in parametri perfecti de functionare, depistam la timp orice defectiune si intervenim pentru a mentine intregul sistem la un randament maxim.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles