close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Proiecte tehnice eletrice pentru energii regenerabile

  Proiectare sisteme fotovoltaice

  Specialistii nostri vor proiecta solutia optima in atingerea independentei energetice pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de toate avantajele implementarii acesteia.

  Proiectare si planificare

  Realizam proiecte tehnice necesare pentru instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperis si sol, dar si proiecte pentru sisteme fotovoltaice de mare anvergura (spatii comerciale, spatii industriale, parcuri fotovoltaice etc.).

  Pentru o proiectie cat mai fidela necesitatilor clientilor nostri, luam in calcul toate aspectele si particularitatile existente pentru a dezvolta un proiect rentabil cu panouri fotovoltaice.

  Concepem si planificam fiecare aspect pentru o dimensionare corecta a sistemului.

  Consulta un specialist!

  Solutii tehnice

  Cautam intotdeauna cele mai eficiente solutii pentru clientii nostri. Realizam atat proiecte tehnice mici, cat si proiecte tehnice de mari dimensiuni si le adaptam cerintelor beneficiarilor, conditiilor climaterice si tipurilor de umbrire existente sau posibile, orientarii fata de razele soarelui, etc.

  Suntem atenti la toate detaliile, astfel incat sa obtinem un proiect inteligent si eficient energetic. Acordam importanta deosebita proiectarii de sisteme fotovoltaice, ele fiind baza viitoarei instalatii electrice care functioneaza cu energie solara, totala sau partiala.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles